søndag den 2. marts 2014

Texas!

Sååå, det har været en helt igennem fantastisk tur til Texas! Vi startede jo selvfølgelig med at køre den her helt vildt lange køretur herned. Vi kørte til Illinois og overnattende på et hotel til næste morgen og fortsatte så 13 timer mere ned til Texas! Alt i alt 20 timers kørsel.. Av min røv!. Vi fandt en restaurant lige da vi kom in i Texas, og der var allerede en super nuttet cowboy, som arbejde i den restaurant. Han gav os extra mad, og var så sød imod os! 30 minutter i Texas, og der er allerede fyldt med søde cowboys! Vi fandt et hotel i Sulphur Springs, Texas. Det var et rigtig fint hotel, med pool, spa og et lille træningscenter! Torsdag og fredag tog vi til Canton, hvilket er verdens største marked! Det var helt vildt, vi var der u to dage, og kom ikke igennem det hele! Jeg prøvede at smage min første friturestegt Twinkie, det smagte jo super godt, selvom det lyder klamt! Jeg smagte også friturestegt ostekage, hvilket var så klamt, adder!
Lørdag tog vi til en Alan Jackson koncert, selvom jeg har ingen ide om hvem manden er, fik jeg af vide at han er en af de mest kendte country sangere i verdenen! Han sang så godt, det er helt vildt. Han lyder præcis som han gør på cd, eller i radioen, og det var 100% live musik. Det var amazing! :) jeg har aldrig været til en koncert med så mange gamle mennesker før, der var fantastisk at se dem danse, være glade og bare fyre den af! Jeg så det her ægtepar, de tog et selfie billede og postede det på facebook, det var sååååå sødt! De så virkelig ud til at nyde det! Det var alle aldre der. Det var fantastisk at se! ;)
Søndag tog vi til et Rodeo show! Det var den bedste oplevelse i mit liv, det var helt igennem fantastisk. Først startede Clay Walker med at optræde, så kom the Dallas Cowboy Cheerleaders komme ind og præsentere alle deltagerne, så sang Jewel national sangen, og så snakkede Texas Guvernør (den muligvis næste amerikanske præsident). Og så startede Rodeo showet endelig, der var alt: Rodeo heste ridning, noget hvor de skulle fange en kalv med en lasso i hoved og bagben, noget hvor en mand skulle nedlægge en kalv, Rodeo heste ridning igen men en anden slags, tyre ridning og noget hvor damerne red om kamp rundt om nogle Tønder (der var en 70 år gammel dame med, hun kom ind i en ret så god tid faktisk). Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, en af verdens største kontant betalt Rodeo, 2 millioner kroner. Det blev holdt i AT&T stadium, hvilket var huge!
Vi havde planer om at køre direkte hjem, men så blev vi ramt at et voldsomt frostvejr, alle vejene var isglatte. Der var flere bliver der allerede var kørt galt og væltede rundt, det var så skræmmende at se, ambulancer kom alle steder, last biler var parkeret i siderne af vejene, så vi valgte at tage ind på et hotel og overnatte. Alt var booket, så det var virkelig svært, vi fik det absolutte sidste værelse. Så vi var virkelig heldige!
Alt i alt var den en super fed tur, Texas er virkelig fantastisk, elsket det! Men savner alligevel alle de andre oppe i Michigan, så det bliver dejligt at komme tilbage! ;)

Det var alt for denne gang, see ya! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar